Eğitim-Öğretim

Okulumuz Özel Balkanlar  Akşam Lisesi  2005-2006 öğretim  yılında eğitim ve öğretime başlamış olup Ülkemizin en eski Özel Akşam Liselerinden biridir. İlköğretim okulundan mezun , herhangi bir orta öğretim kurumunda (Lise) öğrenim hakkını tamamlamış veya açık öğretim lisesinde öğrenimine devam etmekte olan her vatandaşımıza eğitim ve öğretim imkanı veren Genel Lise statüsünde bir örgün eğitim kurumudur.

Halen İstanbul İli-Pendik İlçesi Tavşantepe mevkiinde; Doğu Mahallesi Çamlık Sokak No:1 de kendi binasında (ERYETİŞ EĞİTİM KURUMLARI KAMPÜSÜ) eğitim ve öğretim vermeye devam etmektedir.

Okulumuzun amacı kaliteli bir eğitim ve öğretimin yanında, mezunlarına Üniversiteye giriş, daha iyi iş bulma, iş ve sosyal çevre statüsü, memurlara derece imkanı ve bunun gibi fırsatlar sağlamaktır. İlköğretim Okulu veya Ortaokul mezunları, ayrıca lise terk (19 yaşına girmiş) veya lise öğrenim hakkını kullanmış (öğretim süresi içinde iki defa sınıf tekrarı yaparak öğrenim hakkını tamamlamış) olanlar, Açık Öğretim Lisesinde okuyanlar kayıt dönemlerinde (okulların ders yılını bitirdiği Haziran – sonraki ders yılının başladığı (Eylül) arasında okulumuza kayıtlarını yaptırarak öğrenimlerine ara verdiği yerden devam edebilirler.

Okulumuzda eğitim ve öğretim saat 17:30 da başlar, saat 23:50 te biter. Tüm öğretmenlerimiz alanlarında son derece deneyimli alanında engin deneyimlere sahip öğretmenlerdir.

Hedefimiz iyi bir eğitim-öğretim vererek Ortaöğretim Mezunu olmanıza yardımcı olmak veya üniversite sınavlarında başarı göstererek Yüksek Öğrenim hayallerinizi gerçekleştirmektir.

Bu amaç doğrultusunda yalnız başarısını kanıtlamış öğrencilere yoğunlaşmak değil, tüm öğrencilerin başarı oranını yükseltme gayreti içinde kaliteli eğitim ve öğretim vermekteyiz.

Okulumuzdan mezun olanlara M.E.B. onaylı Genel Lise Diploması verilmektedir.